Preskoči

Uporaba cvetja

Vse naše cvetje je oblikovano za uporabo kot okrasno sveže cvetje. Čeprav je včasih tehnično mogoče nekatere posaditi in jih gojiti pa poudarjamo da niso zasnovane za ta namen.
Prav tako nekatero cvetje suho ostane precej več časa (mesece ali več) pa tega ne moremo obljubiti za vse vrste cvetja. Če želite uporabiti cvetje, ki ga je je lažje posušiti in konzervirati, nam sporočite in pomagali vam bomo izbrati primerno vrsto.
Našega cvetja ne sme zaužiti nihče ali karkoli vključno z odraslimi, otroki, hišnimi ljubljenčki ali drugimi živalmi – so samo za dekorativno uporabo. Naših okrasnih cvetov, ki so tudi rastlinske vrstte in jih najdemo v hrani (Veje sadnega drevja, buče, ohrovt, zelje itd.) ne smemo uživati, čeprav se nekateri izdelki s temi imeni uporabljajo kot hrana.
Da bi kar najbolje izkoristili uporabljeno cvetje, so te rastline posebej vzgojene samo za dekorativno uporabo in so bile lahko izpostavljene sestavinam v rastlinjaku, na polju ali pri prevozu, ki niso primerne za uživanje.

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca ali preko telefonske številke: 041-626-425