Preskoči

O nas

Želimo ujeti trenutke veselja, presenečenja, romanitke in spoštovanja, ki jih pošiljanje in sprejemanje cvetja prinaša. V Sloveniji širimo nasmehe že od leta 1965. Naše poslanstvo je zagotoviti, da je obdarovanje in sprejemanje cvetja čim bolj posebno, smiselno in nepozabno. Ne glede na to, kakšno bo sporočilo, nam lahko zaupate, da bo naše cvetje izrazilo vse, ne da bi izgovorili besedo. 

Naša obljuba: Cvetje prinaša veselje. Dvigne nam duha. Pove nam svari, ki jih besede ne morejo. Pomaga nam praznovati. Nekomu povedo, kako zelo ga imamo radi ali kako ga pogrešamo. Lahko celo zacelijo zlomljeno srce. Zato verjamemo, da ko podarite cvetje mora biti vse aboslutno popolno. Sveže, precizno izbrano in najvišje kvalitete. Cvetje je ekološko pridelano, neposredno dobavljeno od naših najboljših pridelovalcev.

Navdušeni smo nad rožami in si prizadevamo svojim strankam zagotoviti najboljše storitve in izkušnje. Z ekipo profesionalnih cvetličarjev, obsežno izbiro cvetja in predanostjo zagotavljanju visokokakovostnih šopkov in aranžmajev nam lahko zaupate, da bo proces pošiljanja in prejema cvetja posebna, pomembna in nepozabna izkušnja.

 

Ikebana

Imate vprašanje?

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca ali preko telefonske številke: 041-626-425